μενού

Καλούνται τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής να προσέλθουν σε τακτική δημόσια συνεδρίασηπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 21η του μηνός Ιανουαρίου έτους 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Ορισμός Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στις Δ.Ε.Καλινδοίων και Κορώνειας Δήμου Λαγκαδά για το έτος 2019» (αρ. μελ. 12/2019).

2.Έγκριση της υπ’ αρ. 71/2019 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου Ε.Ε.Ι.Π.Λ., που αφορά ψήφιση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

3.Έγκριση διενέργειας και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας, έγκριση του τεύχους τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού με τίτλο «Υπηρεσίες αποχιονισμού και αντιμετώπισης παγετού του οδικού δικτύου του Δήμου Λαγκαδά ενόψει χειμερινής περιόδου 2019-2020» ενδεικτικού προϋπολογισμού 82.137,60 € με το Φ.Π.Α. 24%.

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (defteri prosklisi.pdf)defteri prosklisi.pdf

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top