μενού

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 18η του μηνός Μαρτίου έτους 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 72 και 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) και τις διατάξεις του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ  Α΄133).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 12/2019 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

  1. Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης του δικηγόρου του Δήμου επί διαγωνισμού, έγκριση ή μη πρακτικού Ελέγχου και Αξιολόγησης Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του Ηλεκτρονικού Δημόσιου Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της «προμήθειας οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους κοινής χρήσης του δήμου Λαγκαδά», ενδεικτικού προϋπολογισμού 74.400,00 €, και κατακύρωση ή μη αποτελεσμάτων αυτού.

  2. Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της υπ’ αρ. 206/2019 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης (ΣΤ’ Τμήμα).

  3. Καθορισμός όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού για την αναδιαμόρφωση παιδικών χαρών του Δήμου Λαγκαδά, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου», ενδεικτικού προϋπολογισμού 166.703,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

  4. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης της Τ.Κ. Κριθιάς της Δ.Ε. Ασσήρου του Δήμου Λαγκαδά για τη λειτουργία σταθμού κινητής τηλεφωνίας.

  5. Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης για τον εξωδικαστικό καθορισμό τιμής μονάδος για την προσκύρωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 27,40 τ.μ. στην αρ. 1 ιδιοκτησία, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 1/2018 πράξη τακτοποίησης και αναλογισμού στο Ο.Τ. 59 του εγκεκριμένου σχεδίου Λαγκαδά.

  6. Κατάρτιση του σχεδίου 3ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού έτους 2019 του Δήμου Λαγκαδά.

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (OE12_2019.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 12

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top