μενού

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

(ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4)

Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα διεξαχθεί στην Τεχνική Υπηρεσία, στο Γρ. Αντιδημάρχου κ. Τζιαμπάζη Θ. την 13η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 4/2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

 

  1. Καθορισμός τιμής μονάδος για προσκυρώσεις, αποζημιώσεις κ.α. των ιδιωτών προς το Δήμο και αντιστρόφως στην 93 πράξη εφαρμογής Λαγκαδά.

  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στην Μιχαηλίδου Δέσποινα του Πολύκαρπου για το κατάστημα του «ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΟΥΖΕΡΙ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ηρακλείου Δ. Λαγκαδά.

  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στον Κουρουκλίδη Άγγελο του Θεόδωρου για το κατάστημα του «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΚΑΦΕΝΕΙΟ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ξυλούπολης Δ. Λαγκαδά.

  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στον Κουλελη Δημήτριο του Βασιλείου για το κατάστημα του «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ, ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ, (ζεστής και κρύας κουζίνας), ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝ. ΠΟΤΩΝ (ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ, ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ)», που βρίσκεται στον οικισμό Δορκάδας της Τ.Κ. Καρτερών Δ. Λαγκαδά.

  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στον Γκούλη Κωνσταντίνο του Γεωργίου για το κατάστημα του «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Καβαλαρίου Δ. Λαγκαδά.

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (pz_4_2018.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top