μενού

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

(ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3)

Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα διεξαχθεί στην Τεχνική Υπηρεσία, στο Γρ. Αντιδημάρχου κ. Τζιαμπάζη Θ. την 17η του μηνός Ιουλίου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 3/2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στον Μαυρίδη Δημήτριο του Ιωάννη για το κατάστημα του «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κρυονερίου Δ. Λαγκαδά.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής στην Τσακάλη Φωτεινή του Μιχαήλ για το κατάστημα του «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΠΙΤΣΑΡΙΑ», που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου Δ. Λαγκαδά.
  2. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 17/2018 απόφασης Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Σοχού, αναφορικά με το κλείσιμο δρόμων γύρω από την κεντρική πλατεία Σοχού κατά τους θερινούς μήνες.

 

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (pz3-2018.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top