μενού

 

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαγκαδά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας,Παιδείας και Αθλητισμού διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

       '' Παροχή Πρώτων Βοηθειών''

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04/12/2019 στις 05:30 μ.μ. στο Κέντρο Κοινότητας με ομιλητή τον κ. Κοτσαμπασίδη Θανάση, Εθελοντή Διασώστη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Ε.Ε.Δ Θεσσαλονίκης).

 

Ανακοινώνεται από τον ΟΠΕΚΑ ότι θα υπάρξει εκ νέου υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων 2019 σε τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες στο ΚΕΠ, από σήμερα 20/11/2019 έως και τις 2/12/2019

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαγκαδά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

 “Δυσαρμονία και Συγκρούσεις στις Οικογενειακές Σχέσεις”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/3/2018 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λαγκαδά. 

 

Σελίδα 1 από 2

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top