μενού

 

                                                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το πρωϊ της Κυριακής, 1 Σεπτεμβρίου, το νέο δημοτικό συμβούλιο Λαγκαδά, προκειμένου οι δημοτικοί σύμβουλοι να εκλέξουν τα μέλη του προεδρείου, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά είναι η κ. Βασιλική Λούρδα, η οποία προτάθηκε από την παράταξη του δημάρχου, κ. Ιωάννη Ταχματζίδη, αντιπρόεδρος ο κ. Χαράλαμπος Κυργιάννης, ο οποίος προτάθηκε από την παράταξη της κ. Νίκης Ανδρεάδου, και γραμματέας η κ. Αναστασία Αδαμούδη, η οποία προτάθηκε από την παράταξη του κ. Ιωάννη Αναστασιάδη.

Ψηφοφορίες, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, έγιναν και για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η πλήρης σύνθεση των οποίων, όμως, θα γίνει γνωστή αφότου ανακοινώσει τους εκπροσώπους του σε αυτές ο δήμαρχος.

Στην ομιλία του, απευθυνόμενος προς όλα τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Ταχματζίδης επανέλαβε ότι “θα επιδιώξω την καλή συνεργασία με όλες τις παρατάξεις, διότι τα προβλήματα είναι σοβαρά, κοινά και χρειάζεται η συνδρομή όλων για να τα αντιμετωπίσουμε”

Ο δήμαρχος Λαγκαδά ξεκαθάρισε πως “είναι ευπρόσδεκτη η κριτική της αντιπολίτευσης, καθώς αυτή είναι που δυναμώνει την διοίκηση, βοηθώντας την να διορθώσει λάθη και παραλείψεις. Αλλωστε, δεν βλέπουμε την διοίκηση ως κατάληψη της εξουσίας. Γι' αυτό και τα σοβαρά θέματα, πριν τα φέρουμε στο δημοτικό συμβούλιο, θα τα συζητάω με όλες τις παρατάξεις. Θέλουμε γόνιμο διάλογο, όχι να πετάμε πέτρες στα κεραμίδια. Υπάρχει πεδίο συνεννόησης”

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΛΑΓΚΑΔΑ


Οι δημοτικοί σύμβουλοι στους οποίους αποφάσισε ο κ. Ταχματζίδης να αναθέσει τις αντιδημαρχίες του δήμου Λαγκαδά, είναι οι εξής:

Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ο κ. Χαράλαμπος Αϊβαζίδης.

Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ο κ. Γεώργιος Προκοπίδης.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, ο κ. Μιχάλης Τζανής.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, ο κ. Πέτρος Δοϊρανλής.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Αθλητισμού, η κ. Ελισάβετ Κοτσώνη.

Αντιδήμαρχος Αγροτικής Πολιτικής και Παραγωγικών Τάξεων, η κ. Αννα Σαρίκου.

 

Λίστα Συνημμένων Αρχείων
Download this file (DS1.pdf)DS1.pdf

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top