μενού

ΟΚΤΩ ΝΕΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ 

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησε ο Δήμος Λαγκαδά. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγιάννης και η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου υπέγραψαν Προγραμματική για την Υλοποίηση του Έργου «Αναδιαμόρφωση οκτώ (8) υφιστάμενων Παιδικών Χαρών του Δήμου Λαγκαδά, συμπεριλαμβανομένης προμήθειας νέου εξοπλισμού», συνολικού προϋπολογισμού 258.678 €.

Πρόκειται για την ευόδωση μίας προσπάθειας που από κοινού ξεκίνησαν ο Δήμος και η Περιφέρεια εδώ και αρκετούς μήνες. Η μελέτη συντάχθηκε από τις Υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά και η χρηματοδότηση θα προέλθει κατά 220.000,00 €. από τις πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Ιδίων Πόρων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και κατά 38.678 € από Ιδίους Πόρους του Δήμου Λαγκαδά. Το σχέδιο της Προγραμματικής ελέγχθηκε ως προς τη νομιμότητά του, και έτσι οι δύο φορείς προχώρησαν στις σχετικές Υπογραφές.

«Για το Δήμο Λαγκαδά και τη διοίκησή μας, πρωταρχικό μέλημα είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν τη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών υποδομών για να τις χαίρονται τα παιδιά της περιοχής μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Περιφερειάρχη και την Αντιπεριφεριεάρχη κα Πατουλίδου για την αμέριστη υποστήριξη που παρείχαν στο αίτημά του. «Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και των 14 δήμων που ανήκουν στα αυτοδιοικητικά της όρια, επιθυμώντας την ισόρροπη και ισόνομη σχέση με όλους του δήμους, η Αντιπεριφέρεια Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης δε θα μπορούσε να αρνηθεί το αίτημα του δημάρχου Γιάννη Καραγιάννη να συνδράμει στην προσπάθεια του Δήμου Λαγκαδά για την ανάπλαση και συντήρηση υφιστάμενων παιδικών χαρών με σκοπό την πιστοποίησή τους» δήλωσε η κα Πατουλίδου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του Έργου, θα γίνει αναδιαμόρφωση οκτώ(8) παιδικών χαρών σε διάφορες περιοχές του Δήμου Λαγκαδά, και οι παιδικές αυτές χαρές θα εξοπλιστούν με σύγχρονα όργανα και παιχνίδια, απολύτως ασφαλή, που θα τηρούν όλες τις σχετικές προδιαγραφές. Με το πέρας των εργασιών, οι παιδικές αυτές χαρές θα πιστοποιηθούν.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top