μενού

Αυτοψία στις εργασίες κατασκευής του Αποχετευτικού Δικτύου στο Ζαγκλιβέρι που βρίσκονται σε εξέλιξη, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης.

Παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θεόδωρου Τζιαμπάζη, του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα καθημερινότητας της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων Γεώργιου Κεμαλμά, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ζαγκλιβερίου Αναστάσιου Οικονόμου και του εργοδηγού του έργου, ο Δήμαρχος αφού διαπίστωσε τους εντατικούς ρυθμούς προόδου των εργασιών δήλωσε:

"Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή, προϋπολογισμού 5.720.273,80., ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, μετά από αρκετή προσπάθεια ξεκίνησε.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα βελτιωθεί σημαντικά η καθημερινότητα των συνδημοτών μας και κατ’ επέκταση η περιβαλλοντική ασφάλεια του τόπου μας. Αποδεικνύουμε καθημερινά την προσήλωση στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας με αναπτυξιακά έργα.

Παράλληλα ζητούμε την κατανόηση τους για την τυχόν ταλαιπωρία τους μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών".

 

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top