μενού

Το μήνυμα της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της εθνικής υπερηφάνειας, έδωσαν για άλλη μια χρονιά τιμώντας την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, οι μαθητές των σχολείων μας, μέλη των πολιτιστικών συλλόγων με τα λάβαρα και τις παραδοσιακές φορεσιές τους, οι αθλητικοί σύλλογοι και πεζοπόρο τμήμα της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Ασσήρου. 

 

Η μεγάλη διπλή εορτή για τη χώρα μας, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Λαγκαδά.

Το πρωί της Κυριακής 25 Μαρτίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη και στη συνέχεια η επίσημη Δοξολογία για την Απελευθέρωση της χώρας μας από τον Οθωμανικό ζυγό.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά κα. Μαρία Σαρίκα – Ζηκούλη, η οποία αναφέρθηκε στα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στην επανάσταση και την απελευθέρωση της Ελλάδας.

 

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Ηρώου Πεσόντων της πόλης του Λαγκαδά. 

Η παρέλαση στην έδρα του Δήμου μας πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από σχολικές μονάδες των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου. Στην παρέλαση συμμετείχε επίσης πεζοπόρο τμήμα της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Ασσήρου. Κατά τη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων παιάνιζε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λαγκαδά «Ορφέας».

Εκδηλώσεις προς τιμήν της Εθνικής Επετείου και της μεγάλης σημερινής θρησκευτικής εορτής, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. 

Δημοτική Κοινότητα Ασσήρου

 

Δημοτική Κοινότητα Σοχού

 

Τοπική Κοινότητα Ασκού

 

Τοπική Κοινότητα Όσσας

 

Τοπική Κοινότητα Λοφίσκου

 

Τοπική Κοινότητα Κρυονερίου

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!

 

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top