Συνεχίζονται και για το μήνα Φεβρουάριο οι εκπαιδευτικές συναντήσεις του κύκλου σεμιναρίων για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών που υλοποιεί ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του έργου «Ευδόκιμη Γη» με χρηματοδότηση από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου TAP AG.

Οι επόμενες δύο εκπαιδευτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά, κατά τις ημερομηνίες:

·         Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 για τις ώρες 15:00 έως 20:00

·         Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 για τις ώρες 9:00 έως 14:00

Το πρόγραμμα «Ευδόκιμη Γη» είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην καλλιέργεια αρωματικών φυτών που θα ολοκληρωθεί σε δέκα (10) συνολικά εκπαιδευτικές συναντήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν σε διήμερα έως το τέλος Μαΐου 2018. Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης, θα επιλεγούν πέντε (5) εκπαιδευόμενοι στους οποίους θα γίνει ατομική εκπαίδευση – συμβουλευτική για μια καλλιεργητική περίοδο. Παράλληλα θα υλοποιηθεί κατάρτιση συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε θέματα τυποποίησης - μεταποίησης του πρωτογενούς προϊόντος.

Όσοι παραγωγοί ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Γραφείο Δημάρχου Λαγκαδά στο τηλέφωνο: 2394330240

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά