Σε προτεραιότητα ο κόμβος των Λουτρών Λαγκαδά, έργα σχολικής στέγης, οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Απόστολο Αντωνούδη είχε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Διευθύντρια Ανάπτυξης Έργων και Εμπορικής Πολιτικής της Εταιρείας κα. Δέσποινα Καραρήγα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Λαγκαδά κ. Θεόδωρος Τζιαμπάζης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Θεοδόσης Χατζηιωαννίδης.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι τελικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας που απαιτείται σε πρώτο στάδιο για την κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου της Εγνατίας Οδού στο ύψος των Λουτρών Λαγκαδά, σχετικά με τις απαιτούμενες απαλλοτριώσεις, περιβαλλοντικά ζητήματα και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, που αποτελεί διαχρονικό αίτημα του Δήμου μας, έχει να αποδώσει τεράστια οφέλη στην περιοχή μας. Πέρα από την αυτονόητη συγκοινωνιακή διευκόλυνση των συνδημοτών μας και την ευκολότερη πρόσβαση στην πόλη του Λαγκαδά, θα αποτελέσει σημαντικό βοήθημα για την τόνωση του εμπορικού κόσμου και την οικονομική ανάπτυξη της πόλης και ευρύτερα του Δήμου Λαγκαδά, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη και την περαιτέρω ανάπτυξη των Ιαματικών Λουτρών.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν επίσης μια σειρά ζητημάτων προτεραιότητας για τον Δήμο μας, όπως η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο κόμβο της Δορκάδας που ολοκληρώθηκε.

Τέλος, συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές, η σύναψη μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λαγκαδά και της Εγνατίας Οδού Α.Ε. με αντικείμενο τη σύνταξη μελετών και την υλοποίηση έργων στους τομείς της σχολικής στέγης, της οδοποιίας και του ηλεκτροφωτισμού οδών. 

Μαζί αποφασίζουμε

Ο Δήμος Λαγκαδά εγκαινιάζει τη δράση ανοιχτής διαβούλευσης «Μαζί Αποφασίζουμε».

Προωθούμε την ανοιχτή συζήτηση και την συμμετοχή όλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που αφορούν στον Δήμο μας

Κάντε κλικ για περισσότερα...

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top