Την εορτή της πολιούχου και προστάτιδάς του Αγίας Παρασκευής, τίμησε ο Λαγκαδάς με τις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαγκαδά.

Παραμονή της μεγάλης γιορτής, τελέστηκε ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, συγχοροστατούντων των Θεοφιλέστατων Επισκόπων Θερμών κ.κ. Δημητρίου και Ρηγίου κ.κ. Ειρηναίου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη.

Συνοδεία τιμητικού αγήματος του στρατού που απέδωσε τιμές, μελών των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Λαγκαδά και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής «Ορφέας», πραγματοποιήθηκε η περιφορά της Θαυματουργού Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Παρασκευής, καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά όπου τελέσθηκε η Αρτοκλασία.

Τη μνήμη της Αγίας Παρασκευής τίμησαν και στις Δημοτικές Κοινότητες και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, στο Κολχικό, το Κρυονέρι, την Κριθιά και το Αδάμ.

 

Δημοτική Κοινότητα Κολχικού

 

Τοπική Κοινότητα Κρυονερίου

Μαζί αποφασίζουμε

Ο Δήμος Λαγκαδά εγκαινιάζει τη δράση ανοιχτής διαβούλευσης «Μαζί Αποφασίζουμε».

Προωθούμε την ανοιχτή συζήτηση και την συμμετοχή όλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που αφορούν στον Δήμο μας

Κάντε κλικ για περισσότερα...

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαγκαδά

Τηλέφωνο Επκοινωνίας. 2394 330022

Δημοτικό Πρόγραμμα Προστασίας αδέσποτων

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

CyberKids & CyberAlert

    

Ασφαλής εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.

Επισκεφθείτε το CyberKid μαζί με τα παιδιά σας ώστε να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια.

 

 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία

στην πόλη του Λαγκαδά

Δρομολόγια Ο.Α.Σ.Θ.

Go to top